Jelenlegi hely

Címlap » Alapanyag » Zöldségek » Paprikák » Címkék » Alapanyag » Zöldségek » Paprikák » Chile Ancho

Chile Ancho

Hibaüzenet

  • Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/libraries) is not within the allowed path(s): (/space/www/gock/) libraries_get_libraries() függvényben (/space/www/gock/www/sites/all/modules/libraries/libraries.module 100 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/space/www/gock/www/includes/common.inc 394 sor).
Kép: 

Az Ancho paprika a szárított verziója a Poblano paprikának (Capsicum Annuum), egyik szinte elengedhetetlen alapanyaga az autentikus mexikói konyhának (pl.: mole).

Szárított formában a szinte feketébe hajló sötétpiros, nagyméretű paprika (spanyol elnevezése is erre utal: „széles”). Íze édeskés, füstös, enyhén csípős.

Scoville értéke: 1000-1500

Gondolataim a recepthez: 

Bármennyire is szereted az olasz tésztaszószokat, bármennyire is variálod, olykor vágyhatsz egy másféle ízvilágra. Ha maradsz a Mediterrán környékén, az lehet spanyolos például...

Recept értékelése: 
Average: 5 (4 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Azaz chili hússal...

Recept értékelése: 
Average: 5 (17 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

Számtalan verziója létezik ennek a tradicionális mexikói levesnek. Mától már eggyel több...

Recept értékelése: 
Average: 5 (5 votes)
hány csillagot kapott?