Jelenlegi hely

Címlap » Alapanyag » Zöldségek » Paradicsom » Címkék » Alapanyag » Zöldségek » Paradicsom » Zöld paradicsom receptek

Zöld paradicsom receptek

Hibaüzenet

  • Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/libraries) is not within the allowed path(s): (/space/www/gock/) libraries_get_libraries() függvényben (/space/www/gock/www/sites/all/modules/libraries/libraries.module 100 sor).
  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated include_once() függvényben (/space/www/gock/www/includes/bootstrap.inc 3473 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/space/www/gock/www/includes/common.inc 394 sor).

A zöld paradicsom értékes főzési alapanyag, mégis sokszor hagyjuk az enyészetnek, jó esetben savanyúságot készítünk belőle. Pedig jó tudni, hogy a még éretlen, de már kifejlődött paradicsom tartalmazza mindazokat az értékes vitaminokat és ásványi anyagokat, amiért az érett paradicsomot a különösen egészséges alapanyagok közé soroljuk. Az íze természetesen más, szemben az érett, lédúsan édes érett paradicsommal, zölden még jellegzetesen és egyben érdekesen citromos.

Lefelé görgetve találod GOCK zöld paradicsom felhasználásával készített receptjeit, azok feltöltésének időrendjében.

Gondolataim a recepthez: 

A zöld paradicsom számára van élet azon túl is, hogy betakarítatlanul tönkre menjen, vagy savanyú sorsa legyen üvegbe zárva. Például...

Hogy levest készíts belőle. 

Recept értékelése: 
Average: 5 (26 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

A zöld paradicsom számára van élet azon túl is, hogy betakarítatlanul tönkre menjen, vagy savanyú sorsa legyen üvegbe zárva. Például...

Recept értékelése: 
Average: 5 (8 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

A zöld paradicsom számára van élet azon túl is, hogy betakarítatlanul tönkre menjen, vagy savanyú sorsa legyen üvegbe zárva. Például...

Recept értékelése: 
Average: 4 (8 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

HOGYAN HASZNOSÍTSUK A MARADÉKOT?
Igen fontos kérdés ez a konyhában, hogy lehetőleg minél kevesebb élelmiszer kerüljön végül kidobásra.

Recept értékelése: 
Average: 4.8 (5 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

A recept úgy indult, hogy egy barátom kifogott egy harcsát. Szenvedélyes horgász, sok halat fog ki, kedvence a harcsa. Megkért, hogy adjak neki rendhagyó harcsa recepteket: olyat ami nem harcsapaprikás vagy nem rántott harcsa.

Recept értékelése: 
Average: 5 (4 votes)
hány csillagot kapott?