Jelenlegi hely

Címlap » Alapanyag » Magok » Címkék » Alapanyag » Magok » amaránt

amaránt

Lefelé görgetve találsz bejegyzést információkkal és érdekességekkel az amarántról, illetve érdekes GOCK receptek amaránt felhasználásával, azok feltöltésének időrendjében.

Kép: 

Nincs más rovatom, így az amaránt is a kedvenc alapanyagaim közé került be, noha csak most próbálgatom. Először.

A Klorofill Bt felkérésének teszek eleget ezzel, de messze nem mindegyik hasonló kérés mentén kerül be az alapanyag a kedvenceim közé.

 

Mi az az Amaránt?

Gondolataim a recepthez: 

BOLDOG KARÁCSONYT 2013!

Közeledik a Karácsony idén is, itt az ideje összeállítani az idei menüt is. Ez a torta klasszikus karácsonyi ízekkel telített, jó választás lehet.

Nem vagyok odáig a vastagon krémes tortákért, az én világom a gyümölcskenyér-szerű, magvakkal, szárított gyümölcsökkel teli torták. Ha megnézed a receptjeimet, sok ilyet találsz. Könnyen lehet variálni őket, ez a recept egy újabb variáció ugyanarra a témára...

Recept értékelése: 
Average: 5 (6 votes)
hány csillagot kapott?
Gondolataim a recepthez: 

A mi fantázia világunkban az ISON üstökös Napkörüli pályára állt a végső megsemmisülése előtt. Körözgetett egy ideig, majd eltűnt egy Fekete lyukban. A Nappal együtt. 

A fantázia világa különös. Sokszor elég egy szó ahhoz, hogy egy villanás alatt felépüljön egy kép, amiből aztán étel recept születik. Máskor pedig akár hetek múlása is szükséges ahhoz, hogy valami végre összeálljon.

Recept értékelése: 
Average: 5 (1 vote)
hány csillagot kapott?