Jelenlegi hely

Címlap

Hibaüzenet

  • Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/libraries) is not within the allowed path(s): (/space/www/gock/) libraries_get_libraries() függvényben (/space/www/gock/www/sites/all/modules/libraries/libraries.module 100 sor).
  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated include_once() függvényben (/space/www/gock/www/includes/bootstrap.inc 3473 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/space/www/gock/www/includes/common.inc 394 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/space/www/gock/www/includes/menu.inc 2405 sor).

Minden régi tárgynak története, sőt akár történelme van. Ismert vagy nem ismert. 

Nem tudom, hogy ez a sütőlapát kiknek a kezében fordult meg. Nem tudom hány kenyeret vagy akármi mi mást tolt ki tudja milyen kemencékbe. Mikor nyelét fogom, arra gondolok, hogy vajon kinek a tenyere simult rá utoljára, úgy mint az enyém?

Ennek a sütőlapátnak már nálam is történelme van. Van, aki előtt ismert ez a történelem, van aki előtt nem.

Pedig még egyetlen egy pizzát sem tolt be a kemencém ajtaján.

Eddig...